måndag, oktober 11, 2010

Vart ska vi åka?

Här hemma är det mest vabb och hostnätter just nu. Det kastar som vanligt alla planer och ambitioner över ända. När barna blir sjuka. I gengäld har jag blivit besatt av att surfa på semesterresor, men känner mig djupt förvirrad. Har fiskat runt lite bland folk jag känner för att få lite tips, men inget. Är det någon som läser det här som har erfarenhet av bra (eller dåliga för den delen, som vi kan undvika) ställe att resa med barn i typ slutet av februari? Barnvänligt och någorlunda varmt är nog det vi prioriterar högst. I övrigt har vi inte så stora krav... kanske.

3 kommentarer:

Malinka sa...

Jag har inga tips. Mer än att all-inlcusive plötsligt känns lockande efter förra vinterns märkliga resa till Teneriffa.

(Vi har sagt att vi inte ska åka någonstans i år, men maken surfar på resorts i Egypten ... I don't know about that.)

Kajsa sa...

Å jag har inga tips, men drömmer mig bort jag också, fast budgeten kanske inte tillåter några resor i vinter. DN skrev om Egypten i söndags, kanske värt att kolla upp?

Kajsa sa...

Jag har varit i Egypten på vintern och gillar landet. Tyvärr är det mkt kallare nätter där den tiden på året än på t ex Kanarieholmarna. Jag tyckte det var jobbigt, lokalbefolkningen gick i täckjackor och vi tig på oss allt vi hade. Inga ljumma kvällar med andra ord.