tisdag, oktober 19, 2010

När jag blir stor..

Jag tror att jag kanske, kanske vet vad jag vill göra med mitt liv. Yrkesmässigt alltså. Kanske, säger jag. Men ingenting är klart. Så vi får se. Och dessutom är det lååångt väg i vilket fall som helst. Men ändå, som sagt. :)

7 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Spännande! Ska du joina mig? ;)

Kajsa sa...

Med vad då? På Folkhälsoköret? Eller som student, menar du? I sånt fall blir nog svaret ja på fråga 2. :)

Kajsa sa...

Nu blir jag ju väldigt, väldigt nyfiken. Lycka till, vad det än är du ska göra! Högskoleprovet på lördag?

marianne sa...

Oj Oj Mamma är väldigt nyfiken

Kajsa sa...

Kajsa: Tack! Nej, inget högskoleprov. Det hoppas jag att jag slipper. Jag har skrivit det en gång i tiden och tänker leva på minnet resten av livet har jag tänkt, hehe.

Marianne: Haha, ja det vet jag att du är. :)

Tove Kungsholmen sa...

Nej, jag menade med min nya dröm men den kanske du har missat iom att du dissat forumet på sistone. BTW så finns ett nytt forum nu för det gamla verkar ha kolat vippen. Kolla på nya Facebookgruppen (mkt nytt). Kan även meddela att det inte är mkt bebissnack nu så du har ingen ursäkt att hålla dig undan. Mer än att du inte vill hänga med oss förstås! ;) Cec har vandrat samma väg som du, synd med er båda.

Kajsa sa...

Tove: Haha, kanske ska vi alla den vägen vandra? Jag gick faktiskt in och reggade mig när Hanna skickade ut ett mejl. Jo, nu minns jag faktiskt din nya dröm.. men jag hade glömt bort den ett litet tag. Ska gå in på forumet och berätta mer om min. :)