onsdag, april 30, 2008

Nattugglande


Nu är jag uppe och bloggar på natten. En hel natt går liksom ändå inte att sova just nu. Just i natt tar jag en runda och kissar, skjuter upp lite Renässans Mentol och tar en alvedon. Att blogga på natten är annars en gammal trevlig vana som jag nog kommer få anledning att återuppliva ofta i den närmaste framtiden. Det var nämligen under alla vaknätter under slutet av min förra graviditet som jag till slut, för att ha något att göra under de där vargtimmarna, började blogga. Misstänker att det förmodligen blir likadant denna gång - uppe någon timme varje natt.

En forskare som jag glömt namnet på skrev för ett tag sedan att det tar ca två timmar för både barns och vuxnas hjärnor att varva ner, varför man inte skulle sitta vid datorn och helst inte ens se på TV ca två timmar innan sänggåendet. Så nattbloggande är troligen allra sämsta metoden. Fast å andra sidan kanske jag inte ens är riktigt vaken, så då kan det ju göra det samma. ;)


(Jag undrar för övrigt hur det kommer sig att just ugglor fått ett ordspråk om sig som bygger på att de skulle vara kloka. För hur mycket jag än gillar ugglor, vilket jag verkligen gör, så tycker jag snarare att de har en ganska korkad uppsyn.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Nattuggla på du! =)

Kram,
AnnaSv