söndag, oktober 01, 2006

Snor i oktober

Lydia är fortfarande ganska snorig, så vi har försökt att ta det lugnt i helgen. Härligt att höstluften äntligen är här och fyller mina lungor! En extra kram idag till Tove som ju är tillbaka i London, men vi har bokat biljetter och åker och hälsar på över en helg i slutet av månaden! Ska bli jätteroligt med en liten Londontripp med Lydia.

Säsongsavslutning på pjäsen i fredags. Lydia var med och blev gullad med av alla skådisarna när hon och jag fick roa oss bakom scenen under föreställningen, eftersom Jonas skulle se pjäsen och satt i salongen tillsammans med Åsa, Johanna och Jens. Hon var på sitt bästa humör och charmade alla :-)

Sen var det Max 2-årskalas i lördags. Oj, tvååringar (flera samtidigt) är inte ett dugg lugnare än ettåringar (som de ju var förra året samma tid)! Men det är klart, det går faktiskt att prata med dem nu, något som kanske underlättar förhandlingarna. Eller inte? Vad säger mamma Malin? :-)


1 kommentar:

Hugo sa...

Hejsan Kajsa!

Den andra halvan av min tårta fick pappa ta med sig till jobbet (de tyckte jag kunde fylla halvt år fler gånger :-) ). Hörru jag vill faktiskt träffa Lydia snart igen, det var ju jätte länge sen. Jag tycker hon är jätte söt men säg inget till de andra tjejerna jag flörtar med ;-)

Kram Hugo