måndag, september 11, 2006

Mmmmm....morot!

Morot var mycket godare! Jag bröt mitt eget löfte och bytte till morot redan dag 2. Potatisen smakade sååå äckligt och Lydia gillade den ju inte alls. Nu har hon smaskat gott på motor i två dagar och börjar nog nästan få ner någon milliliter i magen också. Stärkt av mina framgångar har jag nu gjort även ärtpuré och majspuré och stoppat i frysen för den fortsatta veckans smakprover. Matlagning är inte min grej, jag gillar att skruva och hamra, men det här är så kul! Till och med jag som annars inte ens kokar pasta åt mig själv (när Jonas lämnar pastasås åt mig för att jag ska ha till lunch äter jag den oftast utan pasta, vem orkar koka?!) står plötsligt och mixar puréer på löpande band. Ingen svår konst visserligen, men lite jobbigare än att köpa på burk. Okej, ingen stor grej, men låt mig få känna mig lite duktig! :-)

4 kommentarer:

hanna sa...

Känner igen mig! Har bara kört palsternacka här, men längtar efter att få mixa lite färgladare prylar! :D

Camilla sa...

Funderar på samma sak :-) Har kört potatis, palsternacka, struntat i blomkålen och gått på majs. Den sista var sådääär. Vill köra morot!

Kajsa sa...

Oj, fick precis höra idag att man skulle väntat lite med just morot. Lite stark eller hur det var. Men va fan, så går det när de kommer igång sent med mammagrupperna - jag har ju inte fått någon information!! :-)

Helena sa...

Du är ju grymt duktig ju! Har inte kokat så mycket som en potatis åt Assar ännu....