fredag, september 15, 2006

Fredag = Träning

Jaha, nu är det fredag igen. Då ska det tränas på Bakis&Skakis. Är i alla fall mer utvilad än förra gången som var direkt efter teaterpremiären på torsdagen. Då var jag nästan lite bakis för andra gången sen L kom. Inte så mycket för att jag vågat mig på hela två glas vin (!) utan mera i kombination med att jag inte kom i säng före efter ett på natten. Sen ska det ju ändå matas natt och gås upp och vara pigg som en lärka med skruttan i ottan. Då trodde jag nästan jag skulle vända på vägen från omklädesrummet till träningssalen.

Jag undrar om jag någonsin mer i hela mitt liv kommer att få en riktig sovmorgon? I söndags var i och för sig Jonas så otroligt gullig och gick på babysimmet själv, så jag fick krypa tillbaka till sängen. Men, det var inte sovmorgon för jag hade ju redan varit uppe, matat, bytt, ätit frukost och skickat iväg mina två älsklingar på egna äventyr.

Men men, det är bra att jag har en stående tid för träning när mamma passar L. Annars hade det aldrig blivit av! Nu är det bara till att släpa mig iväg hur seg jag än känner mig.

1 kommentar:

Linda sa...

Hej o hallå,
Kul att du hittade till min blogg. Jag läser i din lite då och då, men är lite dålig på att kommentera. Undrar precis som du om sovmornar någonsin kommer tillbaks?? Max vaknar som regel vid 6-tiden och somnar ibästa fall om vid 8-8.30 tiden.. Är lite allmänt trött och sliten. Har minskat på tiden framför datorn, så därmed har FL fått stryka lite på foten. Försöker läsa lite då och då, men är långt ifrån uppdaterad.
Kram L