söndag, april 10, 2011

Gladbad

På våra tre dagar här i nya lägenheten har barnen velat bada varje dag. Nya badkaret är en fullkomlig succé. Detta ska jämföras med förut när vi hade svårt att överhuvudtaget få in barnen i duschen och hela proceduren oftast var en enda lång svettig blöt kamp med gråt och tandagnisslan. Vi hade ett utfällbart badkar på förra stället som barnen gillade att bada i, men oftast inte förrän de väl var i. Och det var så himla meckigt med röjning efteråt att vi inte orkade dra igång bad mer än högst en gång i veckan. Alltså; underskatta aldrig värdet av ett riktigt badkar!8 kommentarer:

k sa...

Nej, ett badkar är verkligen guld värt! För allt. Inte minst som skurplats för nergrisade kläder...:)

Kajsa sa...

k: Åh, det har jag inte ens tänkt på. Fördelarna är oändliga!:-)

Sara sa...

Harligt! Zac alskar ocksa att bada! Kram p.s hoppas att jag far stockholm night stop med jobbet sa jag kan halsa pa snart

Tove Kungsholmen sa...

Vad skönt! Håller med om att det är guld värt, minns hur lyxigt det var när vi flyttade och fick badkar.

Men jag vill veta mer om lyan, kan du inte lägga ut lite interiörbilder? Eller lämna en liten rapport på aprilgruppen på Facebook?

Grattis till att ni är i hamn iaf!

Kajsa sa...

Sara: Ja, hoppas du kommer hit en sväng. Det vore härligt att ses. :)

Tove: Interiörbilder?! Haha, vad tar du oss för? Just nu har vi 60 ouppackade flyttlådor som jag kan fota om du vill. ;) ELler okej, bilder kanske kommer, men inte än. Har ingen aning om var vi packat kameran..

Jenny sa...

Grattis till flytten! Är också skitnöjd med det badkar som kom med vår nya bostad. Oumbärligt när man har barn ju.

Kajsa sa...

Word!

Se till att du också får använda det. Ett glas vin, ett bad, några tända ljus och en bra bok (pocket förslagsvis) = finfin start på helgen.

Kajsa sa...

Jen: Tack!

Kajsa: Bada själv - vicken idé!