lördag, mars 05, 2011

Pirrigt

Är oerhört nervös just nu. Och pirrig. För att vi kanske ska få flytta till en större lägenhet. Kanske. Och jag vill så otroligt otroligt gärna att det ska bli så. Hoppas hoppas.

Jag vet att det bara är materia. Men det är så mycket som skulle vara lättare där. Än här. Praktiska saker. Som i småbarnsåren inte är helt oviktigt.

(Uppdatering: Förresten är det inte bara att den är mer praktiskt. Det är så klart mer än så.)

7 kommentarer:

k sa...

Jag håller tummarna för er. För det är faktiskt mer än materia att trivas och ha rum för kroppar och tankar. Tycker jag. Så jag håller tummarna!

Kajsa sa...

Det är å andra sidan inte alls oviktigt med de praktiska sakerna. Var och hur man bor, det betyder mycket. Inte bara under småbarnsåren, men alldeles i synnerhet då.

Så lycka till!

Tove Kungsholmen sa...

Spännande! Måste erkänna att jag tyckte att ni var lite knasiga som flyttade till den lilla lyan från en större men det sa jag aldrig väluppfostrad som jag är. ;)

Sara sa...

Spännande! Vart skulle nya lyan va i så fall? Kram

Kajsa sa...

K och Kajsa: Tack för hållda tumar. Inget besked ännu.

Tove: Haha, det är okej. Vi var lite knasiga när vi flyttade från förra lägenheten, men samtidigt var vi tvungna att göra den förflyttningen, den förra lägenheten var verkligen inte bra för vår trivsel. Då bor vi faktiskt bättre nu! Plus att denna lägenhet gett oss möjlighet till detta byte, vilket också fanns lite med i bakhuvudet, även om vi kanske inte tänkt flytta så snart. Vi har fått ett erbjudande vi inte kan tacka nej till. :-)

Sara: Ja, mycket spännande. Bara inom stadsdelen i sånt fall.

Yogamamma sa...

Spännande! Jag håller tummar och tår!

Tove Kungsholmen sa...

Jo, såklart, den ni har nu är ju mer attraktiv. Smart. Håller tummarna och väntar på uppdatering!