söndag, augusti 03, 2008

Nu i ro slumra in

Åh, galen natt i natt. Jonas skulle börja på ny kula och gick och la sig kl nio. När jag kom till sängen två timmar senare låg han fortfarande vaken och läste och käkade läkerol (!). Min vana trogen somnade jag som ett barn inom kort. Men sen efter att jag matat Sally kl två var det helt omöjligt att somna om. Jag fattade ingenting - jag har aldrig svårt att somna om! Låg och vred mig i sängen till fyra innan jag slutligen gick upp och läste Södermalmsnytt (tidning). När jag kom tillbaka till sängen hann jag inte somna innan Sally ville äta igen vid fem. Halv sex (efter matningen) väckte jag Jonas och bad honom ta över - då ville nämligen inte Sally sova längre. Otroligt nog sov Lydia hela natten. Hon som annars vaknat mycket den senaste tiden. (Vi sover alla i samma rum.)

Nu är det snart dags för en ny natt. Jonas har redan gått och lagt sig (klockan är halv tio) men inte släckt lampan än vad jag kan se. Skam dem som ger sig. ;)

2 kommentarer:

Mija sa...

Sover också illa. Jag skyller allt på värmen och att jag inte blir så skönt smekt i nacken som lilla Sally.

Hoppas nu att denna natt blir bättre för dig och mig och alla andra illasovandes. Himlen har ju laddat ur och det blir äntligen svalt när man öppnar fönstret på glänt.

Sov så gott! :)

Anonym sa...

Håller med! Det är vädret! Nu kommer det bli lättare att sova!

Kram,
AnnaSv