onsdag, augusti 06, 2008

Mera minne

Nya rutiner måste upprättas! Jag tänker varje dag på saker som jag tänker blogga om. När jag går på stan eller badar Lydia eller.. tja, gör något annat helt enkelt. Det kommer jag att komma ihåg, tänker jag. Behöver inte anteckna. Kommer jag ihåg? Självklart inte. Har inte en susning när jag sen väl har lite tid vid datorn. Måste återinföra min lilla svarta anteckningsbok som är så liten att den alltid får plats. Eller kanske leta upp mitt underbara lilla fickminne. Där ryms alla dessa idéer, tankar, handlingslistor, påminnelser m.m. Jag älskar mitt fickminne! Undrar bara var det är..

6 kommentarer:

Karriärmamman sa...

Jag är precis likadan! Har miljoners uppslag i huvudet när jag somnar. Tror också att jag minns dem sen 8 timmar senare...

Tove Kungsholmen sa...

Är likadan jag med. Ditt fickminne tänker jag alltid på i de där situationerna. Ser framför mig hur du sitter på bussen och väser lite stolpar för dig själv, haha!

Jag antecknar i mobilen ibland, det funkar hyfsat.

Yogamamma sa...

Och jag fick precis inspiration att skaffa en idébok, en himla bra idé :)

Kajsa sa...

Tycker det är svårt att hålla koll på idéerna när jag inte jobbar. På jobbet har jag alltid kalendern med mig, och under lååånga tråkiga möten kan det bli mååånga listor...

Nu när jag är mammaledig blir det liksom ingen ordning. En lista här, en lista där. Anteckningsbok har jag prövat, men den finns aldrig där när jag behöver den :-)

Tjockalocka sa...

Har just läst valda delar av din blogg som jag hittade via Dagtäta rum. Du skriver bra! Jag återkommer.

PS. Vilka härliga namn dina tjejer har! DS.

/Jennie

Kajsa sa...

karriärkvinnan: Ja, onekligen fåfänga försök. Skaffa block och penna är det enda som hjälper.

tove: haha, och jag gör verkligen det, när jag har det med mig! Det är suvve. :)

yogamamma: alla behöver en sån bok!

kajsa: skaffa en liten bok som alltid får följa med. Det funkar för mig.

tjockalocka: välkommen! Och tack. ska kika tillbaka till dig.