fredag, november 02, 2007

Puss på dig, Janne!

Fan vad schysst! Ulrica Schenström får i två år behålla sin månadslön på 84 000 kr i månaden. Först en gratis fylla och som plåster på såren två lediga år med full (hög) lön. Kanske skulle erbjuda mina tjänster till moderaterna. De borde ju få ont om folk snart. Jag har dessutom aldrig betalat någon svart, så kanske skulle de bli glada över att få mig. Jag är visserligen inte moderat, men i några dagar kan jag tänka mig att utge mig för att vara det om det betalar sig bra. Man verkar ju inte behöva sitta så länge i den moderata regeringen. Alltid kan jag göra bort mig på nåt sätt när jag inte står ut längre. Hångla med Janne Josefsson kanske... hehe. ;-)

5 kommentarer:

Yogamamma sa...

haha, ja det är väl inte fy skam.
By the way måste jag bara säga att krogen som hånglet (ja inte ditt och Jannes då, utan Ulrica och Anders) ägde rum på har grymt bra mat, vin och service. Me like.
Men jag undrar - vem fan var det som fotade.

Tove Kungsholmen sa...

Just det, jag hade glömt att det var det jag hade tänkt kommentera i min blogg. På lite annat sätt dock. Kommer pronto!

Tack för idag, supertrevlig lunch. Servicen var hmm...annorlunda och jag rapar mördande av pannbiffen men sällskapet var av yppersta klass!

Kajsa sa...

Act as if:
Vilken krog var det? Måste ha missat den informationen. Vet att det var en fotograf från Aftonbladet som plåtade. De hänger ju mycket på Söder så det var ju inte helt otippat.

Tove:
Ja.. lite märklig service, men som sagt supertrevligt ändå!

Heliotropen sa...

Ja, att få sparken från regeringen är nog det minst problemet, med eller utan Janne Josefsson. Tror att han skulle dra sig en del för att hångla med moderater ...

Yogamamma sa...

Judith &Bertil heter krogen. Ett tips!