tisdag, november 20, 2007

Egentligen borde man åka tidigare till jobbet varje dag och sätta sig en stund och blogga, för jag tänker alltid en massa underliga saker när jag är på väg någonstans. På kvällen hemma är jag bara trött.

I morse när jag gick utanför porten och gick i en viss riktning blev jag plötsligt osäker på vart jag var på väg. Ska jag ta bussen eller pendeltåget? Det gick över på en halv sekund, men ändå. Det kändes lite lattjo.

Visste ni förresten att Emma Viklund (fd Sjöberg) är styrelseledamot i Lindex? Inte undra på att hon fortsätter leda deras reklamkampanj år efter år fast att företaget går med förlust.

Och en liten uppmaning till Tele2: Morgonrusningen på T-centralen är inte en bra tid att försöka få folk att stanna och lyssna på ett bra erbjudande.

Såg att det ligget en Döner Kebab på Sveavägen. Måste prova och se om det skiljer sig från ett vanligt kebabplejs. I Tyskland heter ju alla kebabställer Döner Kebab och där är såserna och falaflarna godast i hela världen.

6 kommentarer:

[attle] sa...

är du gravid, kajsa?
Trött, så trött och lite vimsig, hihihi!
;-)
Fast alla är väl iofs trötta denna årstid... :-D

Yogamamma sa...

jag vet, visst är det läskigt när man liksom tappar bort sig själv sådär, även om det bara är för en sekund. Urläskigt!

Och ja, jag visste att Emma W var styrelseledamot i Lindex. Men hon är så snygg så det gör inget att hon är reklampelare. Tycker jag.
Men jag handlar visserligen inte där ändå...

Anonym sa...

Heja Emma ! Det är väl bra att Lindex går med förlust. Företaget haruppenbarligen tagit klimathotet på allvar och styrelsen har tagit ett beslut att få kunderna att konsumera lite mindre. Det är skönt att handla på Lindex, inte sån trängsel. Bra på alla sätt.

Kajsa sa...

attle: är man vimsig som gravid? Det kommer jag inte ihåg.. faktiskt. Vimsig som sagt, haha. ;-)

act as if: ja, lite läskigt onekligen. Och visst är hon snygg, men jag tror ändå att deras mål är mer än att bara visa fina bilder på stan. :)

Anonym: Hahaha, ja det var ju en aspekt på det hela. Mindre köphets med sämre reklam och mindre trångt i butikerna. :D

Tove Kungsholmen sa...

Visste oxå att Emma W är styrelseledamot där och tycker oxå att hon är vrålsnygg!

Har aldrig ätit kebab! :o
Tyskland har väl bra kebab pga alla turkar? För kebab är väl turkiskt?

Lider även jag av syndromet att komma på grejer att blogga om utom när jag är vid en dator (och har tid). Skriver ner i mobben ibland och tänker _alltid_ på Ditt fickminne och garvar. Hur går det med det?

Kajsa sa...

Tove:
Åh nej, skratta inte åt mitt fickminne! ;-) Det är en mkt bra apparat. Ffa när man gör intervjuer.