måndag, augusti 22, 2011

torsdag, augusti 18, 2011

Lill-kusin Zac

Lill-kusin Zac kom och firade 1 år hos oss. Här är i alla fall de lyckliga föräldrarna:



Eftermiddagsfika








tisdag, augusti 16, 2011

Små Einsteins-musik

Kidsen och jag fördriver vår sista lediga dag tillsammans med att lyssna på Tchaikovskys Nötknäpparsviten och dansa lite ballet. Ffa Sally är mycket glad över att jag spelar musiken från Små Einsteins. ;-)




lördag, augusti 13, 2011

Kurslitteratur

Jaha jaha, nu har jag beställt kurslitteratur för över ettusenfemhundra kronor. Minns plötsligt en hel del mer kring hur det är att vara student... och vilka jäkla priser många av böckerna har! Men denna gång är jag inte beroende av sena csn-utbetalningar och annat. Tyvärr. Lite csn-pengar hade inte varit dumt.

Självklart ska jag framöver vara effektiv och i god tid före kurserna kolla med vänner, andrahandsförsäljning osv för att kapa kurslitteraturpriserna. Det brukar vara lönsamt. Men i början är det alltid kul med lite egen litteratur. Många av böckerna har upplagor från 2009-2011 och så sent känner jag ingen som har pluggat grundkursen. Sen är jag sugen på att börja kika på en del av böckerna i förväg. Jag planerar att vara en mycket flitig liten student.

fredag, augusti 12, 2011

Gröna Lund





torsdag, augusti 11, 2011

Statsvetenskap

I dag har jag suttit och detaljstuderat schemat för första delkursen till höstens studier. Registrerat mig i seminariegrupp osv. Känner mig sjukt sugen nu, fast att jag älskar att ha sommarlov med hela familjen. Men jag har väntat så länge, inte bara denna sommar utan typ i livet. Nu vill jag att det ska börja!

måndag, augusti 08, 2011